Νέες αποκαλύψεις για τον 15χρονο από την Αργυρούπολη – Είχε προαναγγείλει την αυτοκτονία στο ημερολόγιό του
  • Έως σήμερα, λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί, δεν έχει προκύψει ξεκάθαρα πως ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού
  • «Σκέφτομαι να αυτοκτονήσω», έγραφε σε ένα από τα κείμενά του

Την αυτοκτονία του φέρεται να είχε προαναγγείλει σε κάποιο από τα σημειώματά του ο 15χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρός από τους γονείς του, στο σπίτι τους στην Αργυρούπολη.

Έως σήμερα, όπως λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί, δεν έχει προκύψει ξεκάθαρα πως ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού, κάτι που στηρίζεται έως τώρα από τις δηλώσεις των συμμαθητών του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και στο ένα σημείωμά του το οποίο εντοπίστηκε στο δωμάτιό του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας που εξέτασαν τις σημειώσεις του επισημαίνουν στον Ελεύθερο Τύπο, πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό μαθητή με ιδιαίτερες ανησυχίες, ο οποίος στα ημερολόγια και τις σημειώσεις που κρατούσε τους τελευταίους τρεις μήνες κατέγραφε λεπτομερώς τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Μάλιστα, σε ένα από τα κείμενά του στάθηκε στην «κοινωνική αδικία της ζωής», γράφοντας πως «σκέφτομαι να αυτοκτονήσω». Σε άλλα σημεία περιγράφει πως «είμαι καλά», ενώ σε άλλα πως «δεν είμαι καλά».

«Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναφέρουμε πως στο προσωπικό ημερολόγιο του 15χρονου αναγράφονται προσωπικές σκέψεις και συναισθήματα του αυτόχειρα και όχι πρόσωπα με τα οποία τα συνδέει με μπούλινγκ», επισημαίνουν χαρακτηριστικά στον Ελεύθερο Τύπο αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook