Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Λαγούδη – «Δώσε μου τα λεφτά, για να μην προδώσω τις βρωμοδουλειές σου»

  • Ο αδελφός της Λαγούδη στην κατάθεσή του μίλησε για ερωτικό και οικονομικό κίνητρο
  • Η μικρή κόρη της 43χρονης άκουγε τηλεφωνικές συνομιλίες της μητέρας της, οι οποίες ήταν αρκετά έντονες
  • «Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου, αλλιώς θα βγάλω στη φόρα όλες τις βρωμοδουλειές σας», φέρεται να έλεγε η Λαγούδη

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, με τον δικηγόρο της οικογένειας, Βασίλη Ταουξή, να προχωράει σε αποκαλύψεις σχετικά με το κίνητρο που οδήγησε τον δράστη ή τους δράστες στο να δολοφονήσουν την 43χρονη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κ. Ταουξής αποκάλυψε ότι ο αδελφός της Λαγούδη στην κατάθεσή του στην εισαγγελέα πριν από λίγες μέρες μίλησε για ερωτικό και οικονομικό κίνητρο.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η μικρή κόρη της Ειρήνης τις τελευταίες μέρες πριν από το θάνατό της, άκουγε τηλεφωνικές συνομιλίες της μητέρας της, οι οποίες ήταν αρκετά έντονες.

«Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου, αλλιώς θα βγάλω στη φόρα όλες τις βρωμοδουλειές σας», φέρεται να έλεγε η 43χρονη στο πρόσωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Μάλιστα, ο κ. Ταουξής εκτίμησε ότι αυτή η απειλή έκανε τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους της Ειρήνης να αποφασίσουν να τη σκοτώσουν.

Όπως είπε, η Λαγούδη γνώριζε πολλά για τις παράνομες δραστηριότητες συγκεκριμένων προσώπων και πίστεψε ότι αν απειλούσε να τις αποκαλύψει θα έπαιρνε πίσω τα χρήματα που τους είχε δώσει.

Ενδεχομένως, η απόφαση αυτή να στάθηκε μοιραία για εκείνη και να αποτέλεσε έναν ακόμα λόγο που ήθελαν να της κλείσουν το στόμα.

Σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, η έρευνα συνεχίζεται και πλέον έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο και αναμένεται τις επόμενες μέρες να κληθεί για να καταθέσει.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook