Νέα στοιχεία για την 22χρονη φοιτήτρια στο Αιγάλεω – Μυστηριώδης συνάντηση λίγο πριν από τον θάνατό της

  • Νέα στοιχεία από οπτικοακουστικό υλικό για την τελευταία νύχτα της 22χρονης
  • Οι αρχές περιμένουν τα δεδομένα που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτού σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας
  • Τα βιβλία που διάβαζε και σχετίζονταν με τον σατανισμό, δεν έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω μετά τα στοιχεία από οπτικοακουστικό υλικό.

Η 22χρονη, το τελευταίο βράδυ πριν από τον θάνατό της κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω γύρω στις 10:30 το βράδυ κρατώντας μια τσάντα η οποία περιείχε διάφορα πράγματα, πιθανότατα βιβλία, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Δέκα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο διαμέρισμα δίχως να κρατά την τσάντα, ενώ μερικές ώρες αργότερα ξανακατέβηκε κρατώντας σακούλες σκουπιδιών.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Πατρίς ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, οι αστυνομικοί περιμένουν τα δεδομένα που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να πληροφορηθούν με ποιο πρόσωπο επικοινώνησε η Αρετή για να κανονίσει συνάντηση και πιθανότατα να του δώσει την τσάντα. «Για μας το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε εκείνη την κρίσιμη ώρα, βράδυ Παρασκευής, δηλαδή μερικές ώρες πριν από το μοιραίο, έχει πολύ μεγάλη αξία για όλες τις έρευνες και θα δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει. Αυτό θα προκύψει από την άρση του απορρήτου των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί στο κινητό της τηλέφωνο», τόνισε ο κ. Τζαβάρας.

«Επίσης μεγάλο ερωτηματικό είναι γιατί χρειάστηκε από το βράδυ της Πέμπτης να έχει καταδικάσει σε πλήρη ακοινωνησία με τους δικούς της, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο», ανέφερε ο κ. Τζαβάρας και σημείωσε πως τα βιβλία τα οποία –σύμφωνα με ισχυρισμούς φίλων της– διάβαζε και τα οποία σχετίζονταν με τον σατανισμό, δεν έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της.

Πηγή πληροφοριών: patrisnews.com

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook