Νέα εισβολή Ρουβίκωνα – Έκαναν «ντου» στο σπίτι του Αντιδήμαρχου Ζωγράφου (video)

Μέλη της ομάδας αντιεξουσιαστών «Ρουβίκωνας», εισέβαλαν αυτή την φορά στο σπίτι του Αντιδήμαρχου Ζωγράφου με αφορμή τον θάνατο της υπαλλήλου στην καθαριότητα του Δήμου.

Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν: «Δεύτερη σημερινή παρέμβαση του Ρουβίκωνα αυτή τη φορά στο σπίτι του Αντιδήμαρχου Ζωγράφου, Σταύρου Αρμπιλιά για την εργατική δολοφονία της εργάτριας καθαριότητας Ντανιέλας Πρελορέντζου. Θα ακολουθήσει κείμενο για τη δράση».

 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ρουβίκωνας στοχοποιεί μια αριστερή δημοτική αρχή με σημαντικό έργο

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στην κατοικία του αδερφού του αντιδήμαρχου Ζωγράφου, Σταύρου Αρμπιλιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αρμπιλιά, όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με οποιαδήποτε κοινωνική διεκδίκηση, αλλά, αντίθετα ο χαρακτήρας της προσιδιάζει σε φασιστικές πρακτικές. Στο πρόσωπό του Σταύρου Αρμπιλιά στοχοποιείται μια αριστερή δημοτική αρχή, με σημαντικό έργο υπέρ των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας, και ιδιαίτερα των ασθενέστερων πολιτών του Ζωγράφου», αναφέρει η ανακοίνωση.