Νέα αποκάλυψη για τη δολοφονία της Τοπαλούδη – Πώς συνδέεται η δολοφονία της με τον βιασμό της
  • Οι Αρχές εξετάζουν τη σύνδεση της δολοφονίας με την καταγγελία για βιασμό πριν από μερικά χρόνια
  • Τα άτομα που είχαν βιάσει την 21χρονη φοιτήτρια το 2017 φέρεται να διατηρούσαν φιλικούς δεσμούς με τον έναν εκ των κατηγορουμένων για τον θάνατό της
  • Μυστήριο με την επικοινωνία της Ελένης Τοπαλούδη με τους δύο δράστες

Συνεχίζονατι οι έρευνες για τη φρικτή δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Μάλιστα, οι Αρχές εξετάζουν τη σύνδεση της δολοφονίας με την καταγγελία για βιασμό πριν από μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews», η Αστυνομία εξετάζει νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία τα άτομα που είχαν βιάσει την 21χρονη φοιτήτρια το 2017 διατηρούσαν φιλικούς δεσμούς με τον έναν εκ των κατηγορουμένων για τον θάνατό της.

Αυτό είναι κάτι που το επιβεβαιώνει και ο θείος του θύματος και δικηγόρος τής οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, τονίζοντας επίσης ότι «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως πρέπει».

Ο ίδιος τονίζει: «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της.Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

Μυστήριο με την επικοινωνία της Ελένης Τοπαλούδη με τους δύο δράστες

Παράλληλα, την παραμονή των Χριστουγέννων εστάλησαν τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου στα κινητά και όπως προέκυψε η φοιτήτρια δεν είχε καμία απολύτως επικοινωνία με τους δύο κατηγορούμενους.

Αυτό προκάλεσε νέα ερωτήματα στην πορεία των ερευνών, καθώς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η άτυχη 21χρονη είχε δεσμό – έστω και σύντομο – με τον 19χρονο.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η επικοινωνία της Ελένης με τον 19χρονο γινόταν αποκλειστικά μέσω Messenger.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook