Άλλη μία πετυχημένη εκδήλωση, με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εγγραφή νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της πρωτοβουλίας «Be My Hero-Γίνε ο Ήρωάς μου!» πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με την αμέριστη στήριξη και συμβολή της ΛΕ.ΜΟ.Ν. (Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου), αυτή τη φορά στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μεταξύ  5-8 Μάιου 2016, στην Πλατεία Πρωτοπαπαδάκη στη Χώρα της Νάξου στο λιμάνι, που πέτυχε να συγκεντρώσει 721 νέους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Φωτογραφία 1: (από αριστερά) ο Δήμαρχος της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων,  κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης, η κα. Κική Λεγάκι από την Πρωτοβουλία Be My Hero-Γίνε ο Ήρωάς μου!, ο κ. Κυριάκος Κουκάς της ΛΕ.ΜΟ.Ν (Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου), ο κ. Τοτόμης Πρωτονοτάριος Αντιδήμαρχος της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ο Πρόεδρος του ΝΟ.ΠΠΑ.ΠΠΠΑ κ. Γιάννης Τσολάκης και η κα. Ευαγγελία Τριανταφύλλου της ΛΕ.ΜΟ.Ν.
Φωτογραφία 1: (από αριστερά) ο Δήμαρχος της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης, η κα. Κική Λεγάκι από την Πρωτοβουλία Be My Hero-Γίνε ο Ήρωάς μου!, ο κ. Κυριάκος Κουκάς της ΛΕ.ΜΟ.Ν (Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου), ο κ. Τοτόμης Πρωτονοτάριος Αντιδήμαρχος της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ο Πρόεδρος του ΝΟ.ΠΠΑ.ΠΠΠΑ κ. Γιάννης Τσολάκης και η κα. Ευαγγελία Τριανταφύλλου της ΛΕ.ΜΟ.Ν.
Φωτογραφία 2: (από αριστερά) ο κ. Κυριάκος Κουκάς της ΛΕ.ΜΟ.Ν (Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου), ο Δήμαρχος της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων,  κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης. και η κα. Κική Λεγάκι από την Πρωτοβουλία Be My Hero-Γίνε ο Ήρωάς μου!
Φωτογραφία 2: (από αριστερά) ο κ. Κυριάκος Κουκάς της ΛΕ.ΜΟ.Ν (Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου), ο Δήμαρχος της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης. και η κα. Κική Λεγάκι από την Πρωτοβουλία Be My Hero-Γίνε ο Ήρωάς μου!
Φωτογραφία 3: Στιγμιότυπο  από την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών
Φωτογραφία 3: Στιγμιότυπο από την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας