«Μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες πίσω από τη δολοφονία Ζέμπερη», λέει ο δικηγόρος του Σοροπίδη
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθούν να καταθέσουν νέοι μάρτυρες, όσον αφορά στην υπόθεση δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η οικογένεια της άτυχης εφοριακού, επιμένει στον ισχυρισμό πως η δολοφονία είχε άμεση σχέση με την εργασία της και ήδη έχει σχηματιστεί και δεύτερη δικογραφία.

«Εγώ πήρα μόνο την τσάντα και η κοπέλα έφυγε από εμένα και ήταν μια χαρά. Τώρα από εκεί και πέρα τι έγινε και πως έχει γίνει έχω καταθέσει αυτά που ήξερα. Θα ήθελα μόνο να βρισκόταν η κοπέλα και να έλεγε την αλήθεια στο δικαστήριο, να είχε επιζήσει. Δεν θα ήμουν εγώ σε αυτή τη θέση τώρα. Πιστεύω πολλά, τώρα από εκεί και πέρα το λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη. Είναι φανερό ότι έγινε έρευνα και θα γίνει και ακόμα μεγαλύτερη», δηλώνει μέσα από τη φυλακή ο καταδικασμένος για τη δολοφονία, Μανώλης Σοροπίδης.

Ο συνήγορος του Σοροπίδη, Βασίλης Νουλέζας, ισχυρίζεται πως υπάρχουν δύο αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι έχουν δει ποιοι δολοφόνησαν τη Δώρα Ζέμπερη, στο Β’ νεκροταφείο.

«Οι δύο μάρτυρες θα επιβεβαιώσουν ότι υπήρχαν δύο ακόμη άνδρες. Ο Εμμανουήλ Σοροπίδης, η εντολή του ήταν να αφαιρέσει την τσάντα και το περιεχόμενο που ενδιέφερε. Θα αποδειχτεί ότι πίσω από τη δολοφονία της κρύβονται μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες», δηλώνει ο κ. Νουλέζας.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook