Η Μαρινέλα είδε το «Α-πε-λπι-σί-το» στο θέατρο Αθηνών (εικόνες)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τον Λάκη Λαζόπουλο μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης «Α-πε-λπι-σί-το», στο θέατρο Αθηνών, καθώς ανάμεσα στους θεατές ήταν και η Μαρινέλα, η οποία δήλωσε κατενθουσιασμένη από το έργο.

Η «κυρία» του ελληνικού τραγουδιού έδωσε συγχαρητήρια στον δημιουργό και πρωταγωνιστή της θεατρικής παράστασης, Λάκη Λαζόπουλο και στη συμπρωταγωνίστριά του, Σοφία Φιλιππίδου, με τους οποίους συζήτησε γι’ αρκετή ώρα σε φιλικό κλίμα. Μαζί της ήταν και ο γνωστός χορογράφος, Δημήτρης Παπάζογλου.

Συνεχίζονται οι παραστάσεις

Η θεατρική παράσταση της χρονιάς, η οποία «έσπασε» τα ταμεία σε όποια πόλη ταξίδεψε, συνεχίζει την πορεία της προς την κορυφή της θεατρικής σεζόν από το θέατρο Αθηνών. Εκεί απ’ όπου ξεκίνησε. Το κοινό αποθεώνει τους Λάκη Λαζόπουλο και Σοφία Φιλιππίδου και ολόκληρο φυσικά τον θίασο κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα.
Πιο γυμνή από ποτέ!

Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Κλάδη Άννα, Λαδοπούλου Χριστιάννα, Λάνης Διονύσης, Λέκκα Ιωάννα, Μανδρινός Δημήτρης, Πιτσιλός Βαγγέλης, Σταυρουλάκη Τζίνα, Ταμπακάκης Μιχαήλ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Κίνηση: Βαγγέλης Πιτσιλός

ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: Βουκουρεστίου 10 , τηλ.210 3312343

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Δευτέρα και Τρίτη στις 9μμ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Πλατεία 18€
Φοιτητικό, Νεανικό έως 26 ετών & άνω των 65 ετών 14€, άνεργοι 10 €.