Μακάβριο εύρημα στην Καλαμάτα – Bρέθηκαν διάσπαρτα οστά και ρούχα αγνώστων στοιχείων

Ένας περιπατητής, το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου, στην περιοχή Λέικα Καλαμάτας  έκανε μια μακάβρια ανακάλυψη σε ένα νταμάρι. Aυτό που αντίκρισε ήταν πιο συγκεκριμένα οστά και ρούχα σκισμένα.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, η οποία στην έρευνα που διεξήγαγε εντόπισε αρκετά τέτοια θραύσματα, ενώ εικάζει πως τα ρούχα ανήκουν σε γυναίκα.

Τα ευρηματα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για περαιτέρω εξέταση και ανθρωπολογική ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί αν όντως ανήκουν σε άνθρωπο και μάλιστα σε γυναίκα και βεβαίως να γίνει προσπάθεια λήψης γενετικού υλικού για να ακολουθήσει ταυτοποίηση με δείγματα ατόμων για τα οποία έχει δηλωθεί η εξαφάνισή τους.

Σημειώνεται ότι μία περίπτωση η οποία είναι χαρακτηριστική για την περιοχή είναι αυτή της εξαφάνισης της Χριστίνα Εξαρχουλέα 57 χρόνων που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από την περιοχή της Στούπας Μεσσηνίας. Για την περίπτωση της υπάρχει διαθέσιμο γενετικό υλικό που έχει ληφθεί από τους συγγενείς της από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook