Μαφία των φυλακών: Στον ανακριτή ο Λυκουρέζος – Ένταση κατά την απολογία του
  • Ο γνωστός ποινικολόγος είχε ζητήσει προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών
  • Νωρίτερα στο ανακριτικό γραφείο είχε φτάσει ο Θεόδωρος Παναγόπουλος που επίσης έχει συλληφθεί για την υπόθεση

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Ο γνωστός ποινικολόγος συνοδευόταν από αστυνομικούς και βγήκε από το ασανσέρ του 7ου ορόφου χαμογελαστός κρατώντας έναν μεγάλο πορτοκαλί φάκελο.

Η απολογία ξεκίνησε σε κλίμα έντασης. Ο εφέτης ειδικός ανακριτής κατά την είσοδο του κατηγορούμενου και του συνηγόρου στο γραφείο του ζήτησε την απενεργοποίηση των κινητών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος υπεράσπισης Θρασύβουλος Κονταξής διαμαρτυρήθηκε λέγοντάς ότι αυτό δεν προβλέπεται από κανένα κανονισμό κι ότι ήδη έχει ενεργοποιήσει την αθόρυβη λειτουργία.

Στο πλευρό του βρίσκεται η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου η οποία έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει ενώ έξω από το γραφείο του ανακριτή τον περίμεναν εκτός από τους συνεργάτες και τα δυο παιδιά του από τον πρώτο του γάμο καθώς και η σύντροφος του Νατάσσα Καλογρίδη.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook