Μαφία των φυλακών: Προειδοποιεί με αποκαλύψεις για την υπόθεση της Energa ο Αλέξης Κούγιας
Με αποκαλύψεις στην υπόθεση της Energa προειδοποιεί ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος υπερασπίζεται τον προφυλακισμένο δικηγόρο για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών». Όπως αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος, θα καταθέσει υπόμνημα στον υπουργό Δικαιοσύνης και σε άλλα θεσμικά όργανα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι θα αποκαλυφθούν ποιοι πολιτικοί και ποιοι δικηγόροι προσπάθησαν, από τότε που ο δικηγόρος, Γιώργος Αντωνόπουλος «με τις έντιμες νομικές του ενέργειες ανέδειξε το σκάνδαλο Energa και Hellas Power, να τον πιέσουν είτε με χρηματικά ανταλλάγματα είτε με απειλές για τη ζωή του, αντί να οδηγήσει την υπόθεση της Energa ενώπιον της ποινικής Δικαιοσύνης, να την οδηγήσει στις νομικές καλένδες μιας διαιτησίας, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα, αφενός μεν να απαλλαγούν από κάθε ποινική ευθύνη οι Αριστείδης Φλώρος και οι συγκατηγορούμενοι του, αφετέρου δε το ελληνικό Δημόσιο και η ΛΑΓΗΕ ΑΕ να χάσουν 280 εκατ. ευρώ, τα οποία οι Φλώρος, Μηλιώνης κ.λπ έχουν υπεξαιρέσει και έχουν καταθέσει σε τράπεζες του εξωτερικού και ειδικά της Σιγκαπούρης και της Άπω Ανατολής, αλλά και ποιοι δικηγόροι – θεσμικοί παράγοντες και με τον Αριστείδη Φλώρο ηθικό αυτουργό, ο οποίος τον τρομοκρατούσε, προσπάθησαν να τον πείσουν να μην παρασταθεί ως πολιτικώς ενάγων κατά του Αριστείδη Φλώρου στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του».

Ο κ. Κούγιας τονίζει ακόμη ότι θα αποκαλύψουν και ποιοι δικηγόροι φέρεται να προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν εν αγνοία του το προσωπικό του δράμα και την τρομοκράτησή του, και ακόμη πώς ο ειδικός εφέτης ανακριτής κ. Νικόπουλος, «αγνοώντας», όπως αναφέρει, «όλο αυτό το βρώμικο παρασκήνιο, οδηγήθηκε στην πρωτοφανή νομικά ενέργεια να προβεί στη σύλληψή του και, αντί να τον καταστήσει τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας, αφού είναι το δεύτερο μεγάλο θύμα μετά τον αείμνηστο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, τον κατέστησε, με μάρτυρες τους δικηγόρους του Φλώρου, μέλος εγκληματικής οργάνωσης της «μαφίας του Κορυδαλλού» από το Νοέμβριο 2014, συγκατηγορούμενο με τους ίδιους εγκληματίες που το Νοέμβριο του 2014 κατ’ εντολή του Αριστείδη Φλώρου τον πυροβόλησαν και προσπάθησαν να αφαιρέσουν τη ζωή του μπροστά στο σπίτι του, πυροβολώντας τον, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να διέλθει από το μπροστινό μέρος του προσώπου του και να εξέλθει από τον αυχένα, αποφεύγοντας το θάνατο ως εκ θαύματος, ώστε να μην είναι δικηγόρος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Energa».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook