«Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Κουφοντίνα» – Συνεχίζει για 13η μέρα την απεργία πείνας
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, Παύλος Μαλινδρέτος, χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος συνεχίζει για 13η μέρα την απεργία πείνας που άρχισε στις 2 Μαΐου.

Σε ερώτηση της Kontra για το αν υπάρχει κίνδυνος μη αναστρέψιμων βλαβών στην υγεία του, ο κ. Μαλινδρέτος είπε πως αν περάσουν μερικές μέρες ακόμα, μπορεί να υπάρξουν μη αναστρέψιμες βλάβες.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου πάντως δεν έχει εκδώσει κανένα ιατρικό ανακοινωθέν και δεν αναμένεται να το κάνει ούτε σήμερα, σύμφωνα με το Documento.

Παράλληλα, αναμένεται εάν για το θέμα θα παρέμβει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, η οποία είχε ζητήσει από την περασμένη εβδομάδα βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Βόλου, τον ιατρικό φάκελο του Κουφοντίνα αλλά και την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού της φυλακής προκειμένου να τα μελετήσει για να κρίνει εάν θα ζητήσει αίτηση αναίρεσης.

Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου τασσόμενο με το εισαγγελικό βέτο απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας.

(Με πληροφορίες από το documentonews.gr)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook