Κορυφώνεται το θρίλερ με την Αγγελική Πεπόνη – Νέα ευρήματα στην τάφρο που βρέθηκε το κρανίο (εικόνες – video)

  • Άνδρες της αστυνομίας ερευνούν με τσουγκράνες και φτυάρια τους όγκους λάσπης που βγάζει σκαπτικό εργαλείο από την τάφρο
  • Κάποια μικρά ευρήματα θα σταλούν στον Ιατροδικαστή προς διερεύνηση
  • Εν αναμονή της εξέτασης DNA για την ταυτοποίηση της Αγγελικής Πεπόνη

Σε εξέλιξη βρίσκονται για ακόμη μια μέρα οι έρευνες της αστυνομίας στη τάφρο που βρέθηκε το ανθρώπινο κρανίο, στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου άνδρες της αστυνομίας, με την συμβολή ανδρών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας και της 5ης ΕΜΑΚ, ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή με τσουγκράνες και φτυάρια τους όγκους λάσπης που βγάζει σκαπτικό εργαλείο από την τάφρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν κάποια μικρά ευρήματα τα οποία τοποθετήθηκαν από την Ασφάλεια Πρέβεζας σε ειδικά σακουλάκια και θα σταλούν στον Ιατροδικαστή κ.Βουγιουκλάκη προς διερεύνηση, αν αποφανθεί πως ανήκουν σε ανθρώπινο σκελετό, θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας Αθηνών για ταυτοποίηση.

Την ώρα λοιπόν που οι αστυνομικές έρευνες στην τάφρο της ΒΙΠΕ Πρέβεζας συνεχίζονται και εν αναμονή της εξέτασης DNA για την ταυτοποίηση της Αγγελικής Πεπόνη που εξαφανίστηκε τον Ιούνιο του 2010, ένα νέο στοιχείο ρίχνει φως στο μυστήριο.

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων έφτασε φάκελος από το Νοσοκομείο της Άρτας όπου είχε νοσηλευτεί μετά από ατύχημα στις 30 Δεκεμβρίου του 2009 η 25χρονη τότε Αγγελική. Οι πληροφορίες που παρέχει ο φάκελος σχετικά με τα εργαστηριακά ευρήματα του Νοσοκομείου Άρτας ταυτοποιούνται πλήρως με τα αλλά ευρήματα του καθηγητή Βουγιουκλάκη.

Πληροφορίες: prevezabest.gr


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook