Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο 22 Ιουλίου, στον Πειραιά, λόγω έργων επέκτασης του τραμ και θα διαρκέσουν έως τις 22 Ιανουαρίου 2017.

Σε πρώτη φάση, για το επόμενο τρίμηνο (Ιούλιος-Οκτώβριος), καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, οι ρυθμίσεις θα αφορούν:

 • στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του συνδετήριου κλάδου της νέας παραλιακής οδού με τις οδούς Εθνάρχου Μακαρίου και Μικράς Ασίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο τμήμα από τη συμβολή του με τον κλάδο εξόδου της οδού Εθνάρχου Μακαρίου προς οδό Μικράς Ασίας – η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται στο εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας
 • στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Μικράς Ασίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο τμήμα από τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου της οδού Εθνάρχου Μακαρίου προς οδό Μικράς Ασίας
 • στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Εθνάρχου Μακαρίου και του αριστερού τμήματος του κλάδου εξόδου της προς την οδό Μικράς Ασίας, στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Καραολή Δημητρίου, έως τη συμβολή του κλάδου εξόδου της με τη Μικράς Ασίας – η κίνηση θα διεξάγεται επί της Εθνάρχου Μακαρίου στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και επί του κλάδου εξόδου της Εθνάρχου Μακαρίου προς Μικράς Ασίας, στο εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος.

Σε δεύτερη φάση, τους επόμενους δύο μήνες (Νοέμβριο-Δεκέμβριο), από τις 22.00 έως τις 06.00 της επομένης, οι ρυθμίσεις θα αφορούν:

 • στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του συνδετήριου κλάδου της νέας παραλιακής οδού με τις οδούς Εθνάρχου Μακαρίου και Μικράς Ασίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο τμήμα από τη συμβολή του με τον κλάδο εξόδου της Εθνάρχου Μακαρίου προς την οδό Μικράς Ασίας
  στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας της Μικράς Ασίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο τμήμα από τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου της Εθνάρχου Μακαρίου προς τη Μικράς Ασίας.
  Σε τρίτη φάση, τον Ιανουάριο του 2017, από τις 22.00 έως τις 06.00 της επομένης, οι ρυθμίσεις θα αφορούν:
 • στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του συνδετήριου κλάδου της νέας παραλιακής οδού με τις οδούς Εθνάρχου Μακαρίου και Μικράς Ασίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο τμήμα από τη συμβολή του με τον κλάδο εξόδου της Εθνάρχου Μακαρίου προς τη Μικράς Ασίας.
  στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Μικράς Ασίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο τμήμα από τη συμβολή της με τον συνδετήριο κλάδο της νέας παραλιακής οδού με τις οδούς Εθνάρχου Μακαρίου και Μικράς Ασίας.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας