Καρτέρι θανάτου η έκρηξη στη Γλυφάδα – Στόχος σκληρός μαφιόζος από την Αυστραλία
  • Το όνομα που αναγράφεται στο δίπλωμα του αυτοκινήτου που ανατινάχθηκε, ανήκει σε έναν αρχηγό της Μαφίας στην Αυστραλία, με καταγωγή από τον Λίβανο και τόπο γέννησης τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Ο Α.Μ. φέρεται να έφυγε από την Αυστραλία, όταν ξέσπασε «εμφύλιος» στη συμμορία των μηχανόβιων με την ονομασία «Comanchero» και βρήκε καταφύγιο στην Αθήνα
  • Όπως γράφουν αυστραλιανά ΜΜΕ, είχε στήσει την έδρα του στη Γλυφάδα και είχε πάρε-δώσε με τη ρωσική μαφία

Καρτέρι θανάτου με στόχο σκληρό μαφιόζο από την Αυστραλία φαίνεται πως ήταν η έκρηξη στο υπαίθριο πάρκινγκ, που προκάλεσε αναστάτωση στη Γλυφάδα.

Το όνομα που αναγράφεται στο δίπλωμα του αυτοκινήτου που ανατινάχθηκε, ανήκει σε έναν αρχηγό της Μαφίας στην Αυστραλία, με καταγωγή από τον Λίβανο και τόπο γέννησης τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Α.Μ. που φέρεται να έφυγε από την Αυστραλία όταν ξέσπασε «εμφύλιος» στη συμμορία των μηχανόβιων με την ονομασία «Comanchero», κατά τα φαινόμενα βρήκε καταφύγιο στην Αθήνα.

Όπως γράφουν αυστραλιανά ΜΜΕ, ο Α.Μ., αραβικής καταγωγής, είχε στήσει την έδρα του στην «αθηναϊκή ριβιέρα», τη Γλυφάδα και είχε πάρε-δώσε με τη ρωσική μαφία. Η αιτία της φυγής του ήταν το ξεκαθάρισμα με τον νυν αρχηγό της «Comanchero», Μικ Μάρεϊ, ο οποίος βρισκόταν έγκλειστος σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Οι «παλιοί» τάχθηκαν υπέρ του Α.Μ. που ήταν ο «παλιός» και οι νέοι με τον Μάρεϊ.

Το ξεκαθάρισμα περιλάμβανε απόπειρες δολοφονιών, ενέδρες, πυροβολισμούς, καμμένα σπίτια και οχήματα και αψιμαχίες, με απώλειες και για τα δυο στρατόπεδα. Οι άνθρωποι του Α.Μ. επιχείρησαν να βγάλουν από τη μέση το δεξί χέρι του Μάρεϊ, εισβάλλοντας μέσα στο «τατουατζίδικό» του και τον «γάζωσαν» με έξι σφαίρες στον θώρακα, όμως επέζησε.

Ο Α.Μ. ήταν επικεφαλής των Comancheros Victorian από το 2013 μέχρι το 2014, οπότε κι έφυγε από τη χώρα.

Παρά το γεγονός ότι είναι στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια, η αστυνομία της Αυστραλίας υποστηρίζει ότι ο Α.Μ. εξακολουθεί να είναι μια προσωπικότητα που ασκεί επιρροή στους Comancheros.

Ο Α.Μ. είναι καταδικασμένος διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος ήταν παρών στην απαγωγή του διεθνούς διακινητή ναρκωτικών, Wayne Rodney Schneider, στην Ταϊλάνδη το 2015.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook