«Καμπάνα» 13 ετών σε 52χρονο στο Ηράκλειο Κρήτης για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι

Για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης οδηγείται στη φυλακή ένας 52χρονος άνδρας.  

Καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, το οποίο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών για την πράξη της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη πριν από τέσσερα χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε η έφεση του καταδικασθέντα να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό όρους, ωστόσο η Έδρα είχε διαφορετική γνώμη και «έστειλε» τον 52χρονο στη φυλακή.

Μιλώντας στο neakriti.gr ο συνήγορος της οικογένειας του κοριτσιού, δικηγόρος κ. Σπύρος Βρέντζος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του δικαστηρίου.

Εξάλλου, ο κ. Βρέντζος ζήτησε από τους γονείς όλων των παιδιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αναφορικά με τους ανθρώπους τους οποίους συναναστρέφονται και εμπιστεύονται.

Στο μεταξύ, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου επρόκειτο να εκδικαστεί την Τρίτη και άλλη μια παρόμοια υπόθεση.

Πρόκειται για την υπόθεση του 75χρονου, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο, στο Ηράκλειο, καθώς φέρεται να είχε ασελγήσει σε βάρος ενός κοριτσιού 10 ετών.

Η συγκεκριμένη δίκη δεν διεξήχθη σήμερα, λόγω παρέλευσης του ωραρίου, με το δικαστήριο να διακόπτει την εν λόγω συνεδρίαση για την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισης του ηλικιωμένου, κ. Θεονύμφη Μπέρκη στο neakriti.gr, ο εντολέας της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.

Πηγή: neakriti.gr


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook