Και δεύτερος καθηγητής «φακελάκης» στο ΤΕΙ Σερρών – «Πουλούσε εργασίες»
Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη για τον καθηγητή «φακελάκη» στο ΤΕΙ Σερρών, η υπόθεση έρχεται ξανά στο προσκήνιο καθώς όπως αποκαλύφθηκε και δεύτερος καθηγητής του τμήματος λογιστικής είχε ανάλογη δράση και χρηματιζόταν από φοιτητές.

Σε βάρος του δεύτερου καθηγητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροληψία και αναμένεται να κληθεί να καταθέσει στον ανακριτή. Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι ΕΔΕ στο ΤΕΙ Σερρών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν στο κύκλωμα εμπλέκονται και άλλοι καθηγητές. Μετά την αποκάλυψη της πρώτης υπόθεσης, με τον 59χρονο καθηγητή που προφυλακίστηκε πριν από 8 μήνες μαζί με ζευγάρι ιδιοκτητών φροντιστηρίου, άνοιξαν τα στόματα και έγιναν νέες καταγγελίες.

Ο δεύτερος καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών φέρεται να είχε στενή συνεργασία με τον 59χρονο. Ο πρώτος καθηγητής «φακελάκης» έστελνε μαθητές στο φροντιστήριο για να περνούν τα μαθήματά του, ο δεύτερος- μέσω του ίδιου κυκλώματος- τους πουλούσε εργασίες, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία.

«Από τον Οκτώβριο ακουγόταν ότι πιθανότατα εμπλέκεται ένας ακόμα καθηγητής. Φαίνεται ότι οι κατηγορίες που σχετίζονται με αυτόν τον καθηγητή σχετίζονται με την εκπόνηση εργασιών με πληρωμή», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Χασάπης.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook