Ηθοποιός του θεάτρου Κουν ο φερόμενος βιαστής του ταξιτζή στους Αμπελόκηπους

  • Ηθοποιός και μάλιστα αριστούχος του θεάτρου Κουν είναι ο Γιώργος Καρκάς
  • Ο 29χρονος άνδρας κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους
  • Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 29χρονου
  • Οι γιατροί που μπήκαν στο ταξί μετά το συμβάν επισήμαναν στους αστυνομικούς ότι διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά από ναρκωτική ουσία

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση φερόμενου βιασμού ενός οδηγού ταξί από τον 29χρονο ηθοποιό του Θεάτρου Τέχνης, Γιώργο Κάρκα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 24χρονος οδηγός παρέλαβε στις 13 Νοεμβρίου τον φερόμενο ως δράστη, με σκοπό να τον μεταφέρει στους Αμπελόκηπους. Ο 29χρονος ηθοποιός κάλεσε το ταξί από εφαρμογή, και όπως φαίνεται του έριξε κάποιο χάπι στον καφέ του, και προχώρησε στην ασελγή πράξη.

Ο οδηγός ταξί ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι όταν έφτασαν στο σημείο προορισμού, τους περίμεναν τρεις φίλοι του, οι οποίοι του πρότειναν να συνευρεθούν ερωτικά. Εκείνος αρνήθηκε και- χωρίς να αποβιβαστεί ο 29χρονος πελάτης του, ο οποίος φέρεται να είχε κάνει χρήση ουσιών- απομακρύνθηκε από το σημείο.

Βρέθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Ο οδηγός ταξί, που παρουσίαζε απώλεια συνείδησης είπε πως ο πελάτης έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Όμως, και ο ίδιος ο οδηγός, άρχισε να νιώθει επίσης δυσφορία και αφού έκανε εμετό, έπεσε λιπόθυμος στο έδαφος.

Ο ταξιτζής ανέκτησε τις αισθήσεις του, αλλά δήλωσε στους γιατρούς ότι αισθανόταν μουδιασμένα τα άκρα του. Όταν τελικά συνήλθε, άρχισε να φωνάζει κατά του πελάτη του και να τον χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές. «Τι μου έδωσες;», φώναζε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο οδηγός ταξί αισθανόταν ότι ο 29χρονος πελάτης του, τον χάιδευε και δήλωσε στους γιατρούς ότι πονούσε. Κατά τις ίδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον οδηγό ταξί, τον βρήκε σεξουαλικά κακοποιημένο.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων συνέλαβαν τον πελάτη, καθώς είχε πάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέι.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook