Η χαρά της σεξουαλικής βίας κατά των γυναικών από την Ιωάννα Μπέλλα: Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;

Ή αλλιώς ένα ανοιχτό κάλεσμα σε βιαιοπραγία κατά των γυναικών
Την ώρα που η υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο από δύο άντρες, φέρνει ξανά στο φως τις τρομακτικά επικίνδυνες διαστάσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν στα περιστατικά βίας κατά των γυναικών, βίας που φτάνει ακόμη και στη δολοφονία, η Ιωάννα Μπέλλα με ένα λαμπερότατο χαμόγελο νομιμοποιεί αυτή τη βία. 

Σε συνέντευξη στην εκπομπή «The 2night show» το μοντέλο που έγινε γνωστό από το Greece’s Next Top Model, αναφέρθηκε στη βία που έχει δεχτεί από σύντροφό του, θεωρώντας πολύ φυσιολογικό να χτυπά ένας άντρας μία γυναίκα.

«Έχω φάει χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν εχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό ε; Όποια λέει ότι δεν εχει φάει και ότι δεν έχει κάνει πλαστικές, λέει ψέματα», είπε όλο νάζι και χαμόγελο η Μπέλλα.

Μάλλον στην Ελλάδα όπου ακόμα γυναίκες χάνουν τη ζωή τους επειδή δεν θέλουν να υπακούσουν στις όποιες αντρικές ορέξεις, ακριβώς επειδή άντρες δεν αρκέστηκαν στο ένα χαστούκι, η Ιωάννα Μπέλλα θεωρεί εαυτόν «μέση γυναίκα».

Είναι πολύ κρίμα που η ίδια υπήρξε θύμα βίας. Είναι ακόμα μεγαλύτερη «κατάκτηση» όμως της πατριαρχίας που ακόμα ζει και βασιλεύει, να θεωρούν οι γυναίκες θύματα βίας ότι η βία που τους ασκείται είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Και να καλούν τους επόμενους άντρες χειροδίκες να δράσουν ελεύθερα…

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook