Γυναίκα – «μυστήριο» αποκάλυψε το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά – Το 2015 ξεκίνησε η έρευνα

  • Νέα, όμορφη και γνωστή στον χώρο της Υγείας η γυναίκα που αποκάλυψε το κύκλωμα
  • Η μυστική έρευνα της Αστυνομίας σε δημόσια νοσοκομεία και κλινικές

Μια γυναίκα φαίνεται ότι ξετύλιξε το κουβάρι σχετικά με τη δράση του κυκλώματος των αντικαρκινικών φαρμάκων. Η εν λόγω γυναίκα, λειτούργησε ως το «βαθύ λαρύγγι», αποκαλύπτοντας στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας το 2015 την ύπαρξη του οργανωμένου κυκλώματος.

Νέα, όμορφη και γνωστή στον χώρο της Υγείας

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος που μίλησε στην εφημερίδα «Εθνος» επρόκειτο για μια γυναίκα νέα και όμορφη η οποία μάλιστα είναι πασίγνωστη στον χώρο της Υγείας καθώς κατείχε και υψηλό αξίωμα. Εκείνη το 2015, τηλεφώνησε στον τότε υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον ενημέρωσε πως στην Ιταλία και τη Γερμανία κυκλοφορούν ακριβά αντικαρκινικά σκευάσματα τα οποία προέρχονται από την Ελλάδα.

Η μυστική έρευνα

Ο υπουργός συγκάλεσε σύσκεψη με την συμμετοχή ενός μικρού αριθμού στελεχών του υπουργείου και στην οποία μετείχε και η εν λόγω γυναίκα. Εκεί εξετάστηκαν οι πληροφορίες της από τις οποίες προέκυπτε ότι το κύκλωμα εξασφάλιζε από ογκολογικά νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές μεγάλες ποσότητες φαρμάκων τα οποία κατέληγαν στις ευρωπαϊκές αγορές.

Με βάση τα στοιχεία άρχισαν έλεγχοι από τους «ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας, σε νοσοκομεία όπως το Θεαγένειο και το Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε δυο ακόμη δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας, όπως και σε δυο ιδιωτικές κλινικές στην πρωτεύουσα. Μια έρευνα που διήρκεσε τρία ολόκληρα χρόνια και καλύπτονταν από πλήρη μυστικότητα.

Πηγή: Έθνος


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook