Γνωστός ληστής επιστρατεύθηκε ως εκτελεστής της «μαφίας του Κορυδαλλού» – Πλούσιο το βιογραφικό του

Νέες πληροφορίες έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού η οποία οργάνωνε και εκτελούσε μεταξύ άλλων συμβόλαια θανάτου, ενώ την ίδια ώρα έχουν υπάρξει σοβαρές καταγγελίες από τον Αντώνη Αραβαντινό, για ξυλοδαρμούς σωφρονιστικών υπαλλήλων και απειλές κατά των οικογενειών τους.

Μάλιστα, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία κατάφερε να αποτρέψει τελευταία στιγμή τη δολοφονία ενός Πακιστανού για τον οποίο υπήρχε συμβόλαιο θανάτου ύψους 30.000 ευρώ.

Για την παραπάνω δολοφονία όπως και για άλλες η μαφία των φυλακών είχε επιστρατεύσει γνωστό ληστή ο οποίος είχε πλούσιο βιογραφικό το οποίο εμπεριέχει ακόμα και απαγωγές.

Σύμφωνα με βίντεο από το κεντρικό δελτίο του OpenTv, το οποίο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας σούπερ μάρκετ στα Καμένα Βούρλα, στη συγκεκριμένη ληστεία συμμετείχε ο έλληνας κρατούμενος στον οποίο φαίνεται να είχε απευθυνθεί ο «εγκέφαλος» και ο οποίος έψαχνε εκτελεστή που μπορούσε να φέρει εις πέρας συμβόλαιο θανάτου που είχε αναλάβει η εγκληματική οργάνωση της μαφίας του Κορυδαλλού.

Πρόκειται για γνωστό κακοποιό ο οποίο το 2012 είχε συλληφθεί ξανά για τις περίφημες ολιγόωρες απαγωγές «τίγρης» και την περίοδο που συνελήφθη, ετοίμαζε σύμφωνα με την αστυνομία μια νέα απαγωγή.

Πηγή: ethnos.gr


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook