Φρίκη στη Θεσσαλονίκη – Κρατούσαν φυλακισμένους σε δώμα έντεκα μετανάστες

Τουλάχιστον έντεκα μετανάστες κρατούσε αιχμαλώτους σε δώμα, στην περιοχή της Ξηροκρήνης Θεσσαλονίκης,  συμμορία της περιοχής.

Οι αλλοδαποί απελευθερώθηκαν από τις αρχές, οι οποίες συνέλαβαν για την υπόθεση  τρία άτομα ηλικίας 58, 49 και 35 ετών . Για αυτά  σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της συμμορίας, της αρπαγής, της παράνομης μεταφοράς-προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και παραβάσεων των «Νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών».

Σε έρευνα στο σπίτι 58χρονου στην ίδια περιοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, 14 συσκευασίες που περιείχαν σπόρους κάνναβης, υλικά συσκευασίας (χάρτινες καρτέλες, κολλητική ταινία), 7 φυσίγγια των 9mm και ένας σιγαστήρας.

Από τους έντεκα αλλοδαπούς, οι δύο ήταν ανήλικοι. Η συμμορία τους κρατούσε φυλακισμένους απαιτώντας από τους ίδιους ή από οικείους λύτρα για την απελευθέρωση τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παράτυποι μετανάστες είχαν μπει στη χώρα, από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, και μεταφέρθηκαν στο δώμα της ταράτσας όπου κρατούνταν με την απειλή βίας.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook