Φωτογραφία – ντοκουμέντο του ληστή μέσα από το διαμέρισμα στο Π. Φάληρο (video)

  • Ο τέταρτος ληστής ήταν κρυμμένος στην ντουλάπα για 14 ώρες
  • Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει τον ληστή να απειλεί με όπλο την ηλικιωμένη και να διαφεύγει

Στιγμές τρόμου έζησε στα χέρια των ληστών η 64χρονη στο Παλαιό Φάληρο, όπου ένας από τους δράστες έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον 7ο όροφο. Οι άλλοι δύο ληστές συνελήφθησαν ενώ ο τέταρτος ήταν για περίπου 14 ώρες κρυμμένος στην ντουλάπα του διαμερίσματος.

Φορώντας γάντια, κουκούλα, ολόσωμη φόρμα εργασίας και κρατώντας όπλο στο δεξί του χέρι, ο τέταρτος δράστης -καθώς και οι συνεργοί του- έχει καταγραφεί από το σύστημα ασφαλείας του διαμερίσματος του ογδόου ορόφου.

 

Ο δράστης είχε σκεπαστεί με διάφορα ρούχα τα οποία υπήρχαν μέσα, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, και γι’ αυτό και δεν έγινε αντιληπτός.

Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, που αφορούν τα αδικήματα της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα, από δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της παράνομης οπλοφορίας, της βίας κατά συρροή και της απειλής, σε βάρος των δύο συλληφθέντων.

Παράλληλα, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος άλλων δύο, ο ένας εκ των οποίων είναι αυτός που παρέμεινε κρυμμένος στην ντουλάπα του διαμερίσματος επί 14 ώρες.