Φωτιά στην Εύβοια: Πληροφορίες για εγκλωβισμένο – Οι φλόγες ξεπερνούν τα 40 μέτρα
Η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην κεντρική Εύβοια, εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτη και καίει τα πάντα στο πέρασμά της.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι δόθηκε εντολής εκκένωσης δύο χωριών και οι κάτοικοι μετακινήθηκαν με ασφάλεια προς την παραλία.

Ένας  κάτοικος της Χαλκίδας που βρίσκεται εθελοντικά στο μέτωπο της φωτιάς κοντά στο χωριό Μακρυμάλλη, μίλησε στο Open TV, κάνοντας λόγο για γιγαντιαίες φλόγες, που ξεπερνούν τα 40-50 μέτρα και κατευθύνονται προς τα Ψαχνά. «Περνάνε πάνω από το βουνό κι αν κατέβουν προς τα Ψαχνά θα καεί κόσμος», είπε με τρεμάμενη φωνή.

Πρόσθεσε ακόμη ότι υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένο κάτοικο στο χωριό Κοντοδεσπότι, ωστόσο -όπως τόνισε- οι Αρχές βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών και τους δίνουν κατευθύνσεις για να μην κινδυνέψουν.

«Έχει γίνει η μέρα νύχτα. Η φωτιά έχει τυλίξει το Κοντοδεσπότι. Υπάρχει ένας άνθρωπος και ζήτησαν οι εθελοντές να ενημερώσουν την πυροσβεστική έτσι ώστε να επιχειρήσει σε συγκεκριμένο σημείο με τα εναέρια μέσα για να απεγκλωβιστεί ο άνθρωπος».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook