Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη – Τα νέα στοιχεία που «φέρνει στο φως» το κινητό του Ροδίτη
  • Ολοκληρώθηκαν οι εργαστηριακές εξετάσεις στα πειστήρια του εγκλήματος
  • Τι δείχνει το DNA στο σπίτι που έλαβε χώρα ο θάνατος
  • «Μιλά» και το ιστορικό αναζητήσεων του κατηγορούμενου

Η εξέταση του κινητού του 21χρονου ροδίτη κατηγορούμενου, που μαζί με τον 19χρονο συγκατηγορούμενο κρατείται στις φυλακές Γρεβενών, έφερε νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις στα πειστήρια, όπως επίσης και η εξέταση των συνομιλιών τους μέσω μηνυμάτων αλλά και του email και του ιστορικού αναζήτησης του. Aπό εκεί  προκύπτει πως ο νεαρός συνήθιζε να επισκέπτεται σελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο, ενώ είχε διαβάσει και την είδηση της ανακάλυψης του, άγνωστου τότε, πτώματος της 21χρονης στην παραλία της Φώκιας. Απομένει όμως ακόμα η εξέταση του Facebook, καθώς εκκρεμεί ακόμα η αποδοχή του αιτήματος του ελληνικού υπουργείου Δικαιοσύνης στο αντίστοιχο αμερικανικό.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός πως ο νεαρός είχε αλλάξει sim  την 7η Δεκεμβρίου 2018 το πρωί, δηλαδή μετά την σύλληψή τους.

«Μίλησε» το DNA

Το DNA του θύματος βρέθηκε παντού στο σπίτι του δράση στους Πευκούς, όπως επίσης και του άλλου κατηγορούμενου: σε βάνα μπανιέρας, σε πλακάκια πάνω και δεξιά μπανιέρας, σε τοίχο χολ, σε κουρτίνα μπάνιου, σε οδοντόβουρτσα, σε τοίχο κόκκινου χρώματος, σε ταβάνι, σε μεταλλικό κολονάκι της πλευράς συνοδηγού του φορτηγού που χρησιμοποίησαν, στην κάτω αριστερά πόρτα συνοδηγού και σε προσκέφαλο συνοδηγού, στα καθίσματα.

Ανατριχιαστικό είναι το θέαμα κουζινομάχαιρου το οποίο έχει στραβώσει, που βρέθηκε σε απόμερο σημείο της παραλίας Φώκιας, όπου πέταξαν κακήν κακώς αποδεικτικά στοιχεία.

Δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο αναπαράστασης.

Και οι δύο συνέχισαν τη ζωή τους ανενόχλητοι μετά το έγκλημα. Κανονίζουν συναντήσεις, γυμναστήρια και ραντεβού με άλλα κορίτσια.

Πριν το έγκλημα, οι δύο κατηγορούμενοι διασκέδαζαν πριν το έγκλημα στην κουζίνα της οικίας και κατανάλωναν βότκα, ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς και είναι πλέον αποδείξεις για την βαρβαρότητα που επέδειξαν.

(Με πληροφορίες από dimokratiki.gr)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook