Εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη – Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέλιξη παρήγγειλε η Εισαγγελία

  • Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέλιξη παρήγγειλε η Εισαγγελία για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη
  • Αφορά τους τρεις που κατηγορούνται ότι την είχαν βιάσει το 2017
  • Κύκλωμα βιαστών καταγγέλλουν οι γονείς της άτυχης κοπέλας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την πολύκροτη υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, τα οποία αποκαλύπτουν τη φρίκη που βίωνε η κοπέλα πριν την αποτρόπαια δολοφονία της.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τρία άτομα, τα οποία εμπλέκονται στον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017.

Πρόκειται για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, ένα 22χρονο και έναν 23χρονο, κάτοικοι Μασάρων, οι οποίοι θα κληθούν να αντικρούσουν τρεις κατηγορίες με έγγραφες εξηγήσεις τους, ενώπιον ανώτερου αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Η αυτοτελής προκαταρκτική έρευνα, που διενεργείται, αποσκοπεί να διαπιστώσει αν υφίστανται επαρκείς αποχρώσες ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος τους για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Η δικογραφία, που σχηματίζεται, δεν έχει συσχετιστεί με τις άλλες δύο, που αφορούν την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη με κατηγορούμενους έναν 21χρονοκι έναν 19χρονο και τον βιασμό από κοινού μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες με κατηγορούμενους τον ίδιο 19χρονο Αλβανό κι έναν 23χρονο αθίγγανο.

Σημειώνεται ότι οι γονείς της Τοπαλούδη πιθανολογούν ότι οι τρεις Ροδίτες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από την Λίνδο και θεωρούν ότι έδρασαν ως κύκλωμα.

(Με πληροφορίες από dimokratiki.gr)


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook