Εξελίξεις στην υπόθεση της 14χρονης στη Σαντορίνη – Τι έδειξε η νεκροψία
Προβληματισμένες είναι οι αρχές για τον θάνατο της 14χρονης μαθήτριας στη Σαντορίνη, η οποία από έχασε τη ζωή της μετά από πάρτι. 

Πιο συγκεκριμένα, μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της νεκροψίας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, ο θάνατός της αποδίδεται σε ισχαιμία του μυοκαρδίου, ενώ στη σορό της εντοπίστηκε έντονη οσμή αλκοόλ. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν σε τι ποσότητες ήταν το αλκοόλ και αν υπάρχουν άλλες ουσίες στο αίμα του άτυχου κοριτσιού.

Για τα αποτελέσματα της νεκροψίας ενημερώνονται οι αρμόδιες Αρχές που σχηματίζουν δικογραφία ενώ ενημερώνεται και ο Εισαγγελέας για να αποφασιστεί αν θα υπάρξουν διώξεις και σε βάρος ποιων.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης όπου το κορίτσι μεταφέρθηκε αναίσθητο και ουσιαστικά νεκρό στο νοσοκομείο της Σαντορίνης. Βρισκόταν σε σπίτι στο νησί, όπου γινόταν πάρτι συνομηλίκων της που γιόρταζαν τα γενέθλια μίας συμμαθήτριάς τους.

Στον χώρο παρότι υπήρχαν ανήλικοι δεν βρισκόταν κανείς γονέας ή κηδεμόνας και το παιδί φέρεται να ήταν αρκετή ώρα αναίσθητο και αβοήθητο πριν αποφασίσουν οι συμμαθητές της να καλέσουν ασθενοφόρο.

(Με πληροφορίες από news247.gr)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook