Αυτοί είμαστε – Το βίντεο του Θοδωρή Παπαδουλάκη που συγκλονίζει
  • Αυτό το βίντεο φτιάχτηκε στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας-πλατφόρμας #RespectLife (respectlife.gr) προτάσσονται τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ
  • Στόχος είναι να κινητοποιηθεί η κοινή γνώμη για ανθρώπους που δίνουν μάχη ώστε να ζήσουν

Μάθημα ζωής και συμπεριφοράς με ένα εξαιρετικό βίντεο δίνει η Αλεξάνδρα Μανουσάκη, η οποία δημιούργησε τη διαδικτυακή καμπάνια-πλατφόρμα #RespectLife (respectlife.gr) για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Η Αλεξάνδρα Μανουσάκη, η “Manousakis Winery” που αποτελεί την εταιρεία οινοποιίας της, η Παγκρήτια Ένωση Αμερικής και η εταιρεία παραγωγής Indigo View Productions ένωσαν τις δυνάμεις τους για το παρακάτω εξαιρετικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Θοδωρής Παπαδουλάκης και εξελίσσεται στα χριστουγεννιάτικα Χανιά. 

Στόχος αυτού το βίντεο είναι να κινητοποιηθεί-και μέσα από τις δράσεις της συγκεκριμένης καμπάνιας-η κοινή γνώμη, έτσι ώστε να ευαισθητοποιηθεί περαιτέρω και να σεβαστεί τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ.

Τα προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι που κινούνται με αναπηρικό καροτσάκι είναι πολλά, σε μια χώρα που σε πολλές περιπτώσεις δεν τους παρέχει αυτά που χρειάζονται. Και αυτό γίνεται με την ευθύνη όλων μας. Ο σεβασμός στη ζωή δεν είναι δεδομένος και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ευαισθητοποιημένοι.

My Brother from Indigoview on Vimeo.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook