Έτσι συνελήφθη ο δεύτερος δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (video)
  • Ο 32χρονος καταζητούμενος τραυματίστηκε έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αλβανούς κακοποιούς σε ενέδρα
  • Οι ελληνικές αρχές περιμένουν την έκδοσή του – Νεκρός έπεσε ο συνεργός του
  • Ο αλβανός κακοποιός είχε πλούσια δράση με ένοπλες ληστείες και μετά τη δολοφονία του άτυχου δικηγόρου

Ο δεύτερος ύποπτος για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 27 Μαΐου, στην Αλβανία.

Ο 32χρονος Αλεξάντερ Μάτα, αποκαλούμενος και «φτερωτός Μαραντόνα», αναζητούνταν από τις αρχές εδώ και μήνες. Ο 32χρονος καταζητούμενος τραυματίστηκε έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αλβανούς κακοποιούς σε ενέδρα, ενώ στη συνέχεια έπεσε στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας. Την ενέδρα είχαν στήσει άλλοι κακοποιοί.

Ο 22χρονος συνεργός του έπεσε νεκρός. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν καμένο ένα αυτοκίνητο, με το οποίο εικάζουν ότι αρχικά διέφυγαν οι δράστες της επίθεσης.

Ο αλβανός κακοποιός είχε πλούσια δράση με ένοπλες ληστείες και μετά τη δολοφονία του άτυχου δικηγόρου. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι συμμετείχε στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, αλλά λέει πως δεν είναι ο δολοφόνος. Τώρα αναμένεται η έκδοση του στις ελληνικές αρχές.

Για τον 32χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στα Τίρανα, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές Αρχές.

Σχετικά ρεπορτάζ για τη σύλληψη του κακοποιού με μαρτυρίες από κατοίκους της Αλβανίας, φιλοξένησαν τα δελτία ειδήσεων του ALPHA και του STAR:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook