Έτσι έπεισε η χήρα τον εραστή της να δολοφονήσει τον καρδιολόγο στη Σητεία
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως, όσον αφορά στη δολοφονία του καρδιολόγου στη Σητεία, τον Οκτώβριο του 2017.

Η σύζυγος του καρδιολόγου, όπως αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου, στις συνομιλίες της με τον Βούλγαρο εραστή της, μετέφερε όλο και πιο έντονα πως ο σύζυγός της την κακοποιούσε και βιαιοπραγούσε σε βάρος της, με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει έντονα συναισθήματα οργής για τον καρδιολόγο, καθώς έτρεφε για εκείνη ερωτικά συναισθήματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», η χήρα, τού πρότεινε να σκοτώσει τον σύζυγό της, λέγοντάς του ότι όλη την περιουσία του θα την κληρονομήσει εκείνη και θα μπορούν να την σπαταλήσουν μαζί. Είπε επίσης στον εραστή της ότι θα τον βοηθούσαν στη δολοφονία, τόσο ο αδελφός της, όσο και η μητέρα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η γυναίκα φέρεται να είχε ενημερώσει τον αδελφό της για τα σχέδιά της, στα οποία είχε συναινέσει κι αυτός.

Επίσης, σύμφωνα με το δικαστήριο, υπάρχουν ενδείξεις ότι και η μητέρα της είπε ψέματα ότι δεν γνώριζε αν είχε εραστή η κόρη της. Ωστόσο, η μητέρα γνώριζε για την ύπαρξη εξωσυζυγικής σχέσης και μάλιστα είχε πάει στη Βουλγαρία για να καλύψει την κόρη της, η οποία συναντήθηκε με τον εραστή της.

Σύντομα μάλιστα θα υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά στην εξέταση DNA που έχει ζητηθεί για να διαπιστωθεί αν το παιδί της χήρας είναι τελικά γιος του καρδιολόγου, ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις εναντίον του αδελφού και της μητέρας της.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook