«Έσβησε» η Τζούλια Μπάρκα (video)
Την τελευταία της πνοή άφησε η γνωστή ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα, η οποία εδώ και πολύ καιρό έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Τζούλια Μπάρκα υπήρξε το απόλυτο sex symbol των δεκαετιών του ’80 και του ’90, ενώ πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της. «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω», είχε πει μεταξύ άλλων.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Τετάρτη 29 Μαΐου στην Ηράκλεια Χαλκιδικής.

Λίγα λόγια για την Τζούλια Μπάρκα

Η Τζούλια Μπάρκα έκανε την εμφάνισή της ως ηθοποιός το 1980, όπου έπαιξε σε διάφορες ταινίες. Τη δεκαετία του 1990 αναδείχτηκε σε sex symbol με πολλές εμφανίσεις σε κέντρα και τηλεοπτικές εκπομπές.

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ξεκίνησαν το 2002, όταν κατέρρευσε την ώρα που τραγουδούσε σε μαγαζί. Η Τζούλια Μπάρκα έπεσε σε κώμα και ξύπνησε 40 μέρες μετά, με τη μια πλευρά της να έχει παραλύσει, καθώς είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό.

«Απλώς κοιμόμουν. Δεν ζούσα, δεν ανέπνεα. Και έβλεπα ένα λευκό φως. Όπως μου είπαν οι γιατροί, είχα φύγει από τη ζωή και επέστρεψα. Δεν περίμεναν ούτε εκείνοι ότι θα μπορέσω να επιστρέψω. Είχαν φτάσει στο σημείο να πουν στους γονείς μου «ίσως χρειαστεί να βγάλουμε τη μηχανική υποστήριξη», περιέγραφε σε παλαιότερη συνέντευξή της για εκείνες τις δύσκολες ημέρες, σύμφωνα με την Espresso.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook