Ερωτικό τρίγωνο πίσω από τους πυροβολισμούς στο Φάληρο;

  • Μια γυναίκα είναι η αιτία της διαμάχης μεταξύ δράστη και θύματος
  • Μετά τη σχέση της με το θύμα επέστρεψε στον δράστη, τον πρώην αγαπημένο της

Για τα μάτια μιας γυναίκας φέρεται να πυροβόλησε ο δράστης το θύμα του, το βράδυ της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Τυρταίου, στο Παλαιό Φάληρο.

Το θύμα, παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε, κατόρθωσε να υποδείξει στην αστυνομία ποιος ήταν ο δράστης και σύμφωνα με πληροφορίες μίλησε «για έναν Αλβανό που γνώριζε».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άντρες γνωρίστηκαν μέσω μιας γυναίκας, αρμένικης καταγωγής, η οποία αρχικά είχε σχέση με τον άνδρα, που φέρεται να είναι ο δράστης. Το ζευγάρι κάποια στιγμή χώρισε και τότε η κοπέλα τα έφτιαξε με τον γιο του γιατρού και θύμα της επίθεσης, ενώ στη συνέχεια ξανά επέστρεψε στον δράστη.

Το χρονικό της επίθεσης

Το θύμα είχε πάει για καφέ στη Νέα Σμύρνη με έναν φίλο του και με επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι του. Στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών τους πλησίασε μια μοτοσυκλέτα. Ο άνδρας οδηγός που φορούσε full face κράνος κατέβηκε και πλησίασε τον 26χρονο ο οποίος του είπε: «Τι κοιτάς ρε;». Στη συνέχεια, ο δράστης έβγαλε το εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον νεαρό στον ώμο, την κοιλιακή χώρα, τους πνεύμονες και την σπονδυλική στήλη.

Ο δράστης ανέβηκε στο μοτοσυκλέτα και εξαφανίστηκε.