Εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο – Πιάστηκε το χέρι 66χρονου σε απορριμματοφόρο

Δυσάρεστη κατάληξη είχε η εργασία για έναν 66χρονο στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου ο οποίος από τη μια στιγμή στην άλλη, χτύπησε εν ώρα εργασίας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, στο κέντρο του Ηράκλειου και ενώ υπήρχε κίνηση στους δρόμους.

Σύμφωνα με το neakriti.gr υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η πιάστρα του ανοιχτού τύπου απορριμματοφόρου έπιασε το χέρι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Όπως διαπιστώθηκε του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αφού διαπιστώθηκε ότι είναι εκτός κινδύνου μεταφέρθηκε στη ορθοπεδική κλινική για περαιτέρω νοσηλεία.

Για το ατύχημα από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης & Καθαριότητας κ. Μαμουλάκης ο οποίος και επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον 66χρονο εργαζόμενο, συνομιλώντας μαζί του και διαπιστώνοντας ότι η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται θετικά και εκφράζοντας την συμπαράσταση του για την περιπέτεια της υγείας του.

«Βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του συναδέλφου, τον επισκεφτήκαμε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και του μεταφέραμε τις ευχές όλων μας για περαστικά. Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα δεν μπορούμε να πούμε κάτι αυτή τη στιγμή, διερευνώνται όπως προβλέπεται και σύντομα θα υπάρξει το σχετικό πόρισμα», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος στο neakriti.gr.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook