Έρχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη για το μετρό – Τι πρέπει να ξέρουν οι κάτοικοι
Αλλαγές στην καθημερινότητα των κατοίκων της Θεσσαλονίκης φέρνει από σήμερα, Δευτέρα 6 Μαΐου το μετρό της πόλης καθώς τα έργα για αυτό μπαίνουν πια στην τελική τους φάση.

Έτσι η Αττικό Μετρό ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν κάποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών στο σταθμό «Βενιζέλου» του μετρό.

«Η Αττικό Μετρό ΑΕ ζητά την κατανόηση των πολιτών για ένα έργο που ταλαιπώρησε στο παρελθόν την πόλη και που σήμερα προχωρεί και υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς», αναφέρει στην ανακοίνωση της η Αττικό Μετρό.

Συγκεκριμένα, θα εφαρμοσθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Θα περιοριστεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε μία λωρίδα, σε τμήμα της οδού Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Παπαδοπούλου μέχρι την οδό Εγνατία (χωρίς να επηρεάζεται η διάβαση πεζών που βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου στη συμβολή της με την οδό Εγνατία).
  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Σολωμού, στο τμήμα της ανάμεσα στην οδό Βενιζέλου και του πρώτου δυτικού πεζοδρόμου αυτής. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ελεύθερο τμήμα της οδού Σολωμού θα διεξάγεται μέσω της οδού Ι.Δραγούμη και μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση αναμένεται να διαρκέσει χρονικό διάστημα τριών μηνών.

(Με πληροφορίες από thestival.gr)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook