Έπνιξε την πρώην γυναίκα του στην μπανιέρα και σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του – Ισόβια στον συζυγοκτόνο της Πάτρας
Την εσχάτη των ποινών αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στην Πάτρα, για το έγκλημα που διέπραξε 45χρονος τον Μάιο του 2015, όταν έπνιξε τη γυναίκα του στη μπανιέρα και προσπάθησε να σκηνοθετήσει δήθεν απόπειρα αυτοκτονίας του.

Το έγκλημα έγινε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στην Αγυά, ενώ οι λεπτομέρειες για τον φόνο της γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν αποτροπιασμό στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Το θύμα επέστρεψε σπίτι της έπειτα από έκκληση του γιου της, καθώς το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Για κακή της τύχη, επέστρεψε στο διαμέρισμα σε ώρα που ο 14χρονος γιος της έλειπε. Ο 45χρονος την έσυρε στο μπάνιο από τα μαλλιά, την έδεσε με χειροπέδες γέμισε την μπανιέρα και την έπνιξε.

Ο 14χρονος γιος αντίκρισε τη νεκρή μητέρα του

Όταν ο γιος της οικογένειας θέλησε να μπει στο σπίτι, επιστρέφοντας απ’ τη γιαγιά του, αυτό ήταν αδύνατο, καθώς ο πατέρας είχε κλειδώσει την πόρτα από μέσα και είχε αφήσει το κλειδί στην κλειδαριά. Ο 14χρονος κάλεσε σε βοήθεια την αδερφή του πατέρα του, η οποία επιχείρησε να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα του δράστη και του θύματος. Αμέσως κάλεσε κλειδαρά που άνοιξε την πόρτα.

Ο γιος και η αδερφή του δράστη αντίκρισαν ένα μακάβριο έγκλημα. Ο 45χρονος αφού έπνιξε την γυναίκα του τη μετέφερε στο κρεβάτι, ενώ ο ίδιος αυτοτραυματίστηκε με χρήση λεπίδων από ξυραφάκι προκειμένου να δώσει την εντύπωση πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ο άνδρας μετήχθη στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο δεν ήταν η πρώτη φορά που ο άνδρας είχε ξεσπάσματα θυμού και βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της συζύγου του. Φαίνεται πως ο 45χρονος δράστης την είχε ξυλοκοπήσει τέσσερις φορές στο παρελθόν.

Η πολιτική αγωγή ισχυρίστηκε πως ο άνδρας ήθελε να ασκεί εξουσία στο θύμα, ενώ παλιότερα είχε φτάσει κοντά στο έγκλημα, καθώς είχε προσπαθήσει να την σκοτώσει φιμώνοντάς τη με ένα μαξιλάρι.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook