Ένταση στη δίκη Γιακουμάκη: Λογομαχία μεταξύ του πατέρα και ενός εκ των μαρτύρων
  • Συνεχίστηκε με ένταση σήμερα η δίκη για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή
  • Τι κατέθεσε ο πρώην συγκάτοικος του Βαγγέλη Γιακουμάκη και εξόργισε τον πατέρα του
  • Η δίκη θα συνεχιστεί στις 6 Ιουνίου

Συνεχίστηκε σήμερα, Τρίτη, η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση θανάτου του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο πατέρας του άτυχου σπουδαστή κάποια στιγμή αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αίθουσα του δικαστηρίου, καθώς ήρθε σε προστριβή με έναν από τους μάρτυρες.

Όπως μετέδωσε το STAR, στο δικαστήριο εμφανίστηκαν τρεις από τους τέσσερις μάρτυρες που είχαν κληθεί για να καταθέσουν σήμερα, καθώς η μία από αυτούς δήλωσε κώλυμα λόγω εγκυμοσύνης.

Την ώρα λοιπόν που κατέθετε ο πρώτος συγκάτοικος του Βαγγέλη, ο πατέρας του πολλές φορές ξέσπασε, καθώς ο μάρτυρας περιέγραφε την κατάσταση.

Όπως υποστήριξε ο συγκάτοικος του άτυχου 21χρονου, δεν είχε παρατηρήσει τίποτα περίεργο όσο συγκατοικούσε με τον Βαγγέλη και δεν είχαν γίνει περιστατικά που να θεωρούνταν βίαια.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έκαναν πλάκα, τόσο ο νεαρός σπουδαστής, όσο και η παρέα των Κρητικών που κατηγορούνται ότι του ασκούσαν bullying. Είπε, επίσης, ότι ο Βαγγέλης είχε ζητήσει να αλλάξει δωμάτιο, όχι γιατί δεν περνούσε καλά, αλλά γιατί υπήρχε φασαρία και πολύς καπνός από τα τσιγάρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαβάσει.

Ο πατέρας του Βαγγέλη θεώρησε τότε ότι ο μάρτυρας, ο οποίος είναι και συγγενής τους, δεν έλεγε την αλήθεια και του φώναξε: «Εσύ δεν είσαι αυτός που του είπε ότι αν φύγει από το δωμάτιο δε θα του ξαναμιλήσουν οι Κρητικοί»;

Ο κ. Ανδρέας Γιακουμάκης μετά από παραίνεση των συγγενών του βγήκε από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει. Η έκρηξή του οφειλόταν στο γεγονός ότι ο μάρτυρας ήταν ο άνθρωπος από τον οποίο ο ίδιος είχε ζητήσει να προσέξει τον Βαγγέλη στη σχολή και να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί.

Ο πατέρας του άτυχου Βαγγέλη θεώρησε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έλεγε την αλήθεια, κάτι που προκάλεσε την οργή του.

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 6 Ιουνίου.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook