Το Ίδρυμα Ευγενίδου ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 εννέα υποτροφίες για αποφοίτους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Αναλυτικότερα:
-Τρεις υποτροφίες διάρκειας ενός έτους για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό (στα γνωστικά αντικείμενα του ΕΜΠ).
– Έξι υποτροφίες διάρκειας έως τριών ετών για την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών στο ΕΜΠ.

Για τις μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό το συνολικό ποσό της κάθε υποτροφίας ορίζεται στις 12.000 ευρώ. Για την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών στο ΕΜΠ το ετήσιο ποσό κάθε υποτροφίας ορίζεται στις 6.000 ευρώ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διπλωματούχοι του ΕΜΠ, να έχουν γεννηθεί μετά τις 31.12.1986, τα εισοδήματά τους (ατομικά και οικογενειακά) να μην επιτρέπουν την οικονομική κάλυψη των σπουδών με ίδια μέσα, να μη λαμβάνουν υποτροφία από άλλη πηγή και να έχουν ελληνική ιθαγένεια.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν μέσω του βαθμού του πτυχίου τους, εξετάσεων και συνέντευξης. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 10η Ιουνίου 2016. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν την 29η Ιουνίου και οι συνεντεύξεις την 30ή Ιουνίου.

Η εξεταστέα ύλη θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Ιδρύματος Ευγενίδου (http://www.eef.edu.gr/) και στον ιστότοπο του ΕΜΠ (http://www.ntua.gr/ – Ανακοινώσεις Υποτροφιών) στις 22 Απριλίου.

Οι αιτήσεις και τα λοιπά δικαιολογητικά των υποψηφίων πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του Ιδρύματος το αργότερο έως την 15η Ιουλίου.

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας