Συγκλονίζει η ομολογία της 19χρονης για το νεογέννητο μωρό της: Ένιωθα ότι με απειλεί, έπρεπε να το ξεφορτωθώ

  • «Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή», φέρεται να είπε η 19χρονη
  • Σύμφωνα με τις πληροφορίες προσπάθησε να απαλλάξει τη μητέρα της από τις κατηγορίες

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασαν το πρωί της Πέμπτης η 19χρονη κοπέλα από την Πετρούπολη και η μητέρα της, κατηγορούμενες για την ανθρωποκτονία του νεογέννητου μωρού.

Η κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου επειδή θα έφερνε στον κόσμο ένα παιδί χωρίς πατέρα, σημειώνοντας ότι έβλεπε το μωρό σαν κίνδυνο και ένιωθε ντροπή. Γι’ αυτό το λόγο αμέσως μόλις το γέννησε είχε πάρει την απόφαση να το διώξει.

«Εγώ το σκότωσα», φέρεται να είπε η 19χρονη προσπαθώντας να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία, της συνέργειας σε ανθρωποκτονία.

«Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου είπε ότι θα φέρει τον γιατρό. Ένιωσα έντρομη, και του είπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη και πέρασε», φέρεται να δήλωσε.

Όταν το παιδί γεννήθηκε, αμέσως το είδε σαν εχθρό. «Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ», λέει η 19χρονη.