Εμφανίστηκε στα social media η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα – Πόσταρε Καβάφη

Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου, εμφανίστηκε στα social media μετά τη δικαστική απόφαση για μείωση της ποινής της και του συζύγου της.

Μετά από 14 μήνες και τα διαδικαστικά για την εξαγορά της ποινής που υπολειπόταν, η Βάια Ρουγκλίου έκανε την εμφάνισή της στα sociam media, «ποστάροντας» στίχους από τα «Κρυμμένα Ποιήματα» του Καβάφη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει να βγει απ’ το σέβας κι από την υποταγή. Aπό τους νόμους μερικούς θα τους φυλάξει,αλλά το περισσότερο θα παραβαίνει και νόμους κ’ έθιμα κι απ’ την παραδεγμένη και την ανεπαρκούσα ευθύτητα θα βγει. Aπό τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί. Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξι. Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί. Έτσι θ’ αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώσι» έγραψε αναφέροντας στην εισαγωγή της τι …διδάχθηκε από τον ποιητή : «Να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την αντίληψη των πραγμάτων, να βάζω εγώ τις κατευθύνσεις στο χάρτη μου και ν’ αντιμετωπίζω με περιφρόνηση ανάγκες που δεν έχω και προσπαθούν να μου επιβάλλουν. Να γκρεμίζω για να χτίζω το παράθυρο από το οποίο μπορώ να βλέπω τον κόσμο όπως είναι , όχι όπως μου τον δείχνουν , αφού έχω απαλλαχθεί από τους συμβιβασμούς . Αυτά μου έμαθε ο Καβάφης» έγραψε η σύζυγος του Σώρρα προκαλώντας πλήθος μηνυμάτων από οπαδούς της Ελλήνων Συνέλευσις που έσπευσαν να την καλωσορίσουν».