«Εμφανίστηκε» ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου και άφησε σημείωμα
Μια ιδιαίτερη τροπή παίρνει η υπόθεση της ληστείας κοσμηματοπωλείου, που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Ζωγράφου.

Οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και με τη χρήση αυτόματων όπλων, πιθανόν Uzi, άρπαξαν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων κι εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δράστες πέταξε ένα σημείωμα γραμμένο με μπλε στυλό και υπογεγραμμένο με κόκκινο από τον «φτερωτό Μαραντόνα». Στο σημείωμα ο δράστης ομολογούσε πως είναι ο δεύτερος καταζητούμενος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ειδικότερα, το σημείωμα αναφέρει:

Προς ΓΑΔΑ:

Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα», ανέφερε ο δολοφόνος υπογράφοντας ως… «Φτερωτός Μαραντόνα»

Να σημειωθεί ότι μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είχε συλληφθεί ο ένας από τους δύο δράστες, ενώ αυτό που ήταν για τον δεύτερο ήταν, ότι είχε διαφύγει στην Αλβανία. Όπως αποδεικνύει η υπόθεση, φαίνεται ότι ο Αλβανός επέστρεψε και το δήλωσε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook