Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος για τον τραυματισμό της 8χρονης από σφαίρα
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θήβας, ο 54χρονος, που συνελήφθη για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας από αδέσποτη σφαίρα, το Πάσχα, στο χωριό Θεσπιές.

Ο άνδρας ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς του κοριτσιού και είπε ότι πανικοβλήθηκε όταν αντιλήφθηκε ότι μπορεί ο δικός του πυροβολισμός να ευθύνεται για το περιστατικό στο χωριό της Βοιωτίας και ότι λόγω του πανικού του έσπευσε να κρύψει το όπλο, δίπλα στον λέβητα του σπιτιού του, στο Περιστέρι Αττικής.

Στον 54χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε, στις 12 το μεσημέρι, μετά από οργανωμένο σχέδιο των αστυνομικών από την πίσω πόρτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Θήβα όπου και κρατούνταν, προκειμένου να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο για την απολογία του.

Πατέρας 8χρονης: Εγώ δεν θα τον συγχωρήσω, ας τον συγχωρήσει ο Θεός

«Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον δράστη. Ας τον συγχωρήσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα. Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της μικρής.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook