Έκρηξη στη Γλυφάδα: Τι κατέθεσε το 56χρονο θύμα στους αστυνομικούς
Ο 56χρονος Λιβανέζος που έπεσε θύμα βομβιστικής ενέργειας στη Γλυφάδα την προηγούμενη Παρασκευή, περιέγραψε στους αστυνομικούς, τι ακριβώς συνέβη, ενώ παραδέχτηκε ότι ισχύουν τα αυστραλιανά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως υπήρξε μέλος της ομάδας «Κομαντσέρο».

Ο 56χρονος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήρθα να ζήσω στην Ελλάδα γιατί είστε μια χώρα όμορφη, ηλιόλουστη και ειρηνική», ενώ διευκρίνισε επίσης ότι στην Ελλάδα δεν εργάζεται κάπου ενώ στο παρελθόν εργαζόταν ως συνοδός ασφαλείας ενός Αυστριακού.

Αναφορικά με το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής, σημείωσε ότι πήγε κανονικά το πρωί τα τρία του παιδιά στο σχολείο, καθώς η γυναίκα του βρίσκεται στην Αυστραλία. Έπειτα, πήγε στο γυμναστήριο σταθμεύοντας μάλιστα το πολυτελές αυτοκίνητό του στο σημείο όπου το σταθμεύει πάντα.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OpenTV, όταν ρωτήθηκε ποιος μπορεί να τον ήθελε νεκρό, ο Λιβανέζος κράτησε κλειστό το στόμα του και απέφυγε να κατονομάσει οποιοδήποτε πρόσωπο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι το προηγούμενο διάστημα δεν είχε αντιληφθεί κάποια ύποπτη κίνηση ή κάποιο άτομο να τον παρακολουθεί.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook