Εκατοντάδες συλλήψεις έκανε η ΕΛ.ΑΣ για κύκλωμα ληστειών στο κέντρο

Η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε τουλάχιστον από 138 συλλήψεις το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της Αθήνας, αναφέροντας πως πρόκειται για την εξάρθρωση μιας πολυδαίδαλης εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και στην οποία εμπλέκονται περισσότερα από 210 άτομα. 

Οι περισσότεροι συλληφθέντες κατηγορούνται για ληστείες κυρίως στον δρόμο σε βάρος πολιτών, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας. Παράλληλα, αναζητούνται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποιεί τη μεγάλη αυτή επιχείρηση, άλλα 50 άτομα, που εμπλέκονται στην σπείρα.

«Με την εξάρθρωση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε ληστείες, κυρίως σε βάρος πολιτών στη μέση του δρόμου, κλοπές και διακινούσε ναρκωτικά, καταφέραμε ένα καίριο χτύπημα στην εγκληματικότητα και κάνουμε ασφαλέστερη την καθημερινότητα του πολίτη. Κάτι, που αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές. «Επειτα από οργανωμένη επιχείρηση βάλαμε τέλος στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

(ΑΠΕ/ΜΠΕ)


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook