Έγκλημα στο Ελληνικό – Η Περιφέρεια Αττικής θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον οδηγό ταξί

Σε μπελάδες μπαίνει ο ταξιτζής που κατά τη δική του μαρτυρία έβγαλε έξω από το όχημά του τη γυναίκα που τραυμάτισε σοβαρά ο σύζυγός της στο Ελληνικό και η οποία στη συνέχεια εξέπνευσε.

Με το θέμα ασχολήθηκε και η Περιφέρεια Αττικής που εξέδωσε  ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως ζητήθηκαν τα στοιχεία και θα κινηθούν οι διαδικασίες και θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις στον οδηγό ταξί.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος σχετικά με την ανθρώπινη τραγωδία στο Ελληνικό και την περιγραφόμενη αντίδραση του οδηγού ταξί, στον οποίο απευθύνθηκε η άτυχη γυναίκα, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε με έγγραφό της από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τα στοιχεία ταυτότητας του εν λόγω οδηγού, προκειμένου να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες και να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις».

Η εξήγηση του ταξιτζή

Ο οδηγός ταξί που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο έγκλημα της Βουλιαγμένης μίλησε στην κάμερα του OpenTV, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αντίδραση που είχε όταν η 59χρονη δολοφονημένη μπήκε στο όχημά του και του ζήτησε βοήθεια.

«Όλη μέρα δουλεύω για να βγάλω το καλύτερο για το παιδί μου. Αυτό προσπαθώ να κάνω», είπε ο οδηγός και υποστηρίζει ότι έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα από μια παρεξήγηση. «Δεν ξέρω τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου, φοβάμαι, νιώθω θλίψη», είπε και συνέχισε «μπαίνει μια γυναίκα μέσα και δεν ήξερα τι γίνεται και απλώς είπα βγείτε έξω γιατί δεν ήξερα». «Αυτά που είπα ήταν πάνω στο άγχος μου, πάνω στην τρέλα, τα είχα χάσει. Ερμηνεύτηκε λάθος, δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook