Έγκλημα στην Καλλιθέα: Πού στρέφονται οι έρευνες για τον θάνατο της 29χρονης
Στο περιβάλλον του θύματος φαίνεται πως στρέφονται οι έρευνες, έτσι ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της 29χρονης από τη Γεωργία.

Η νεαρή κοπέλα –μητέρα δύο παιδιών- βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης νεκρή στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα, από τη θεία της η οποία την αναζητούσε δύο ημέρες.

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, όμως υπήρχαν εμφανή ίχνη πάλης στην κρεβατοκάμαρα, ενώ στο θύμα ήταν εμφανείς κάποιες μελανιές στον λαιμό κάτι που παραπέμπει σε στραγγαλισμό.

Τι είπε ο πρώην σύζυγός της

Η κοπέλα ήταν διαζευγμένη και είχε δύο παιδιά, τα οποία τις τελευταίες δύο ημέρες ήταν μαζί με τον πατέρα τους. Ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας εξετάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής αλλά δεν προκύπτει κάτι σε βάρος του σε αυτή τη χρονική στιγμή, ενώ επικαλέστηκε πως είχε καλές σχέσεις μαζί της.

«Έγινε χαμός, τα έσπασαν όλα», λένε οι γείτονες

Κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο Star, είπε πως το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι όπου διέμενε η 29χρονη «έγινε χαμός».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «βγήκε όλη η γειτονιά έξω από τη φασαρία. Τα έσπασαν όλα μέσα στο σπίτι. Από τότε δεν την ξαναείδα τη γυναίκα».

Επίσης, άλλοι γείτονες ανέφεραν ότι επρόκειτο για μια ήσυχη κοπέλα που ουδέποτε είχε απασχολήσει κανέναν με τη συμπεριφορά της ή και με τη σχέση με της με κάποιο πρόσωπο.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook