Οι πρώτες στιγμές του μοντέλου μετά την αθώωσή του – Αγκαλιά ξανά με την οικογένειά της

  • Συγκινητικές στιγμές κατά την αποφυλάκιση της νεαρής Ειρήνης
  • Φωτογραφίες αγκαλιά με τον πατέρα της, τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, καθώς και τη διερμηνέα της
  • «Δεν το πίστευα ούτε εγώ ο ίδιος όταν άκουσα να λένε «not guilty»»

Η 21χρονη Ειρήνη, μετά από 17 μήνες στη φυλακή του Χονγκ Κονγκ αφέθηκε ελεύθερη, όταν το κινεζικό δικαστήριο το πρωί της Τετάρτης, την έκρινε αθώα.

Η νεαρή κοπέλα, έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας της, κρατώντας τα λιγοστά υπάρχοντά της, που της επέτρεπαν να έχει μαζί της στη φυλακή και το διαβατήριό της.

Ακόμη, στα καρέ που έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός φαίνεται να είναι αγκαλιά με τον πατέρα της, τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, καθώς και την διερμηνέα που ήταν μαζί της όλο αυτό το διάστημα.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου περιέγραψε στο «Μαζί Σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, όλα όσα έγιναν τόσο κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας όσο και όταν η κοπέλα αποφυλακίστηκε: «Η διάσκεψη των ενόρκων κράτησε 2 ώρες. Δεν το πίστευα ούτε εγώ ο ίδιος όταν άκουσα να λένε «not guilty», δηλαδή «αθώα». Έτσι έφτασαν οι ένορκοι σε ομόφωνη αθώωση. Μετά το δικαστήριο πήγα στα κρατητήρια και σε μια ώρα την αποφυλάκισα. Και τώρα είναι ελεύθερη στο Χονγκ Κονγκ με τους γονείς της», είπε.

Στο ερώτημα τι είπαν οι γονείς της ο κ. Σάκης Κεχαγιόγλου είπε: «Οι στιγμές ήταν πολύ φορτισμένες. Στο άκουσμα της ετυμηγορίας ξέσπασαν σε λυγμούς και η Ειρήνη και οι γονείς της». Είπε ακόμα ότι η Ειρήνη με το που βγήκε από την φυλακή, «έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα και της μητέρας της. Είχε να τους αγγίξει 17 μήνες γιατί δεν επιτρέπεται από τη νομοθεσία της Κίνας να αγγίζει ο κρατούμενος όσους τον επισκέπτονται».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook