ΕΔΕ για τον αστυνομικό που δηλώνει ότι η «Ελλάδα θα κυβερνιέται με την ισχύ των γκλομπς»
Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διατάχτηκε για τον υπαστυνόμο, Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο, που εμφανίζεται στο προφίλ του στο Facebook τόσο να βρίζει χυδαία τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και να πανηγυρίζει για τη νίκη της ΝΔ, δηλώνοντας ότι «η Ελλάδα θα κυβερνιέται με την αποκλειστικά με την ισχύ των γκλομπς».

Το μέλος της ΝΔ διέγραψε τις επίμαχες αναρτήσεις, μετά τον σάλο που προκάλεσαν, ωστόσο σε ένα από τα δύο προφίλ που διατηρεί στο Facebook παραμένουν αναρτήσεις του, οι οποίες χωρίζονται σε «προβληματισμούς» και «πολιτική άποψη».

Στις «πολιτικές απόψεις» συγκαταλέγονται οι ύβρεις και οι απειλές, ενώ σε μια εκ των διαγραμμένων πια αναρτήσεων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κυριάκο Μητσοτάκη κυβέρνησε τη χώρα και τους Έλληνες όπως γουστάρεις! Τα ΜΑΤ είναι δίπλα σου γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε το Κράτος», ενώ σε άλλες αναρτήσεις στέλνει μήνυμα στους «κόπρους αναρχικούς» και Συριζαίους.

Σε παλαιότερη ανάρτησή του το 2015 προέτρεπε τους αστυνομικούς να προβούν σε βιασμούς συλληφθέντων «αναρχικών».

Τέλος σημειώνεται ότι με το ίδιο όνομα υπάρχουν και τουλάχιστον δύο ακόμα αστυνομικοί, που όμως δεν έχουν καμία σχέση με τα συγκεκριμένα προφίλ, γεγονός που στην αρχή δημιούργησε παρεξηγήσεις.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook