Έχασε τα λεφτά του στον τζόγο και μπήκε με μαχαίρι στο πρακτορείο

Μία απίθανη λεπτομέρεια έφερε στο φως η αστυνομική έρευνα, σχετικά με τη ληστεία που έγινε το βράδυ της Κυριακής, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στη Λάρισα.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη ενός 35χρονου άνδρα από την Αλβανία ως δράστη για τη ληστεία με μαχαίρι. Κατά την προανάκριση μάλιστα, ο ληστής αποκάλυψε πως στο πρακτορείο που λήστεψε, μία ημέρα πριν, είχε χάσει σημαντικό ποσό παίζοντας τζόγο!

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης μετέβη στο πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. όπου βρίσκονταν δύο γυναίκες ηλικίας 26 και 29 ετών, υπάλληλοι του πρακτορείου και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι έξω από την οικία του, όπου και συνελήφθη.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, αλλά και κατά τη νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο μαχαίρι, καθώς και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Πηγή: onlarissa.gr