Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Βρέθηκε ο άνδρας με την κίτρινη μπλούζα – Τι κατέθεσε στις Αρχές
  • Βρέθηκε ο άνδρας με την κίτρινη μπλούζα
  • Βρισκόταν δίπλα στους αστυνομικούς κατά τον ξυλοδαρμό
  • «Ο Ζακ δεν ήταν σε θέση να διαπράξει ληστεία», είπε

Βρέθηκε τελικά από τις Αρχές και κατέθεσε, ο άνδρας με την κίτρινη μπλούζα, ο οποίος απαθανατίστηκε σε βίντεο, να βρίσκεται μπροστά στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, φαίνεται σε βίντεο που είδε την προηγούμενη εβδομάδα το φως της δημοσιότητας, να βρίσκεται δίπλα στους αστυνομικούς που χτυπούν τον Ζακ, αλλά και ο ίδιος να κρατά στα χέρια του κάτι το οποίο μοιάζει με γκλοπ.

Σημειώνεται πως ήταν ο μόνος άνθρωπος με πολιτικά που βρισκόταν τόσο κοντά στην ομάδα των αστυνομικών, κατά τη διάρκεια του άγριου ξυλοδαρμού του Ζακ Κωστόπουλου, αφού όλοι οι υπόλοιποι πολίτες είχαν απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 44χρονος άνδρας που ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές την προηγούμενη Πέμπτη, ανέφερε στην κατάθεσή του ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν σε θέση να διαπράξει ληστεία ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη στην κατάσταση που ήταν, παράλληλα όμως εμφανίστηκε και ιδιαίτερα επιεικής για τη στάση των αστυνομικών στο άγριο περιστατικό.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook