Δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού: «Τον κατέσφαξαν σαν αρνί» – Όλα τα σενάρια
  • Τι κατέγραψαν οι κάμερες της φυλακής
  • Δύο οι δολοφόνοι του Μπάκο
  • «Τον έσφαξαν σαν αρνί», λένε οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Στις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και στις μαρτυρίες των μαρτύρων αναζητούν οι αρχές την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του κατηγορούμενου στην υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Δυο ημέρες πριν ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης των φερομένων ως φυσικών αλλά και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου, ο οποίος ήταν νομικός παραστάτης του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου, τα σενάρια για τους λόγους που οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα οργιάζουν.

Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για διαφωνία δράστη και θύματος σχετικά με την γραμμή που θα ακολουθούσαν στην δίκη η οποία είχε μοιραία κατάληξη. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε υποθέσεις της νύχτας.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει η δολοφονία να ήταν προμελετημένη καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα κυνηγήθηκε μέσα στη φυλακή και δέχτηκε δεκάδες μαχαιριές στο στήθος και το λαιμό με αποτέλεσμα ο θάνατος του να είναι σχεδόν ακαριαίος. Αυτό που εξετάζουν είναι αν οι δυο άνδρες είχαν κόντρα μεταξύ τους την οποία οι αρμόδιοι δεν γνώριζαν ή αν διαφώνησαν εκείνη τη στιγμή και ακολούθησε το μοιραίο.

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι: Τον έσφαξαν σαν αρνί

Με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας στηλιτεύει την στάση του υπ. Δικαιοσύνης τονίζοντας ότι είναι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας. «Τον κατέσφαξαν σαν αρνί» λένε χαρακτηριστικά οι Σωφρονιστικοί και διατυπώνουν ερωτήματα προς την ηγεσία του υπ. Δικαιοσύνης.

«Γραμματείς, Συντονιστές, Επιθεωρητές και λοιποί ανερυθρίαστοι Φαρισαίοι της Μεσογείων και της πολιτικής των «ανοιχτών» κατά τα άλλα φυλακών και της κορδέλας, αυτές είναι οι φυλακές σας. Καμαρώστε τες.

Θλιβόμαστε και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την στυγερή δολοφονία του αλβανού κρατουμένου που κατεσφάγη σαν αρνί από συγκρατουμένους του.

Οι φυσικοί αυτουργοί μετά από κάθε γεγονός που συμβαίνει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μερικώς ή ολικώς αποκαλύπτονται. Αυτούς που με την πολιτική τους λειτουργούν σαν οιονεί ηθικοί αυτουργοί εμείς τους ξέρουμε από πριν και με τα κατά καιρούς δελτία τύπου της Ομοσπονδίας μας, έχουμε αναφερθεί σε αυτούς επανειλημμένως και έχουμε ενημερώσει τους πάντες για τα πάντα.

Από όποια μεριά και αν χυθεί αίμα είναι ανθρώπινο αίμα και εμείς δεν κάνουμε κανένα διαχωρισμό ως προς αυτό. Αναρωτιόμαστε ωστόσο ποιος έχει σειρά; Ποιος θα είναι ο επόμενος; Μακάρι να ήμασταν κακοί μάντεις αλλά μέχρι τώρα δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ως μάντεις κακών.

  • Γιατί η φυλακή ήταν ανοιχτή στις 12:45 ενώ θα έπρεπε να ήταν ήδη κλειστή από τις 12;
  • Από πότε έχει να κλείσει το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού 1 το μεσημέρι, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα λειτουργίας της;
  • Κλείνεται το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού 1 το βράδυ και αν ναι τι ώρα και με ποιο τρόπο;
  • Τα γνωρίζουν ή όχι όλα αυτά η πολιτική ηγεσία και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης; Ναι τα γνωρίζουν και μάλιστα πάρα πολύ καλά. Τους τα έχουμε πει επανειλημμένως και τα έχουν διαπιστώσει και οι ίδιοι.
  • Τι άλλο πρέπει να γίνει για να εγκαταλείψουν κάποιοι τις ιδεοληψίες τους και να αποδεχθούν τις ευθύνες τους;».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook